Kenapa comel sangat Goblin Korea ni!???

Aku tengah demam, agak panas jugak la. Tak leh tidur, tak lalu makan, segala benda nak buat jadi malas sebab aku tengah gila cerita Korea. Hahhaha dah macam budak muda remaja pulak rasa, dulu masa belum kahwin rajin la buat kerja berkurung dalam bilik sehari suntuk tengok series. Lepas tu dah tak rajin hendak buat sekarang datang balik demam ni.

Sekarang aku tengah teramat giler drama Goblin dengan Legends Of The Blue Sea, mengalahkan aku giler Scarlet Heart cuma tak buat entri jer. Gong Yo dalam Goblin tersangat la comel, Lee Min Ho dalam Legends Of The Blue Sea tersangat la charming.

Nantilah aku buat review yer. Demam panas ni disebabkan goblin hahaha.


2 comments.. read them below or add one

shafiza shafiza 03 January, 2017
Assalamualaikum, search entry pasal shaklee pada mula, tapi akhirnya ke sini pula. Sama la fiza pun suka Goblin, haha Sabtu lalu kan ada marathon, ajak suami tengok sekali. 😂 salam berkenalan 😆
Are-u Zalie Are-u Zalie 03 January, 2017
Owh ada marathon dekat astro yer, ayu tak subcribe channel tu tgk online, setiap khamis jumaat memang tengok online. Comel kan drama Goblin ni, daripada casts dia sampai ke jalan cerita. Kejab lagi nak buat entri pasal drama ni hehehe. Nti baca yer...