Percuma Sustained Release Vitamin C atau Lecithin Apabila Daftar Ahli

Untung la ahli baru sekarang macam-macam offer dapat. Kami dulu mana ada dapat macam ni.

Jelaous tau.

Kali ini kalau daftar ahli selepas beli produk dengan 100 UV ke 199 UV akan dapat Lecithin (180 biji) berharga Rm 53.50. Kalau daftar dengan pembelian produk 200 UV keatas dapat Sustained Release Vitamin C (180 biji) berharga RM92.50. Untung betul.

Boleh pilih la hendak beli apa-apa vitamin dan produk Shaklee yang ada kecuali yang tengah promosi beli 6 dapat 7 ataupun beli 3 dapat 4, yang lain boleh.

Tak tahu macam mana nak kira UV setiap produk, boleh hubungi SID yang menjadi pilihan hati mintak dia terangkan pasal UV tu kemudian boleh a mix and match. Lagi memudahkan kerja korang, kami ada beberapa set yang telah di short listed kan untuk korang pilih jika ingin mendaftar dan dapat vitamin free ini.

Untung betul, haih. Itu pun ramai yang tak nak, rugi-rugi. Lagi bertambah rugi jika dah tahu yang Shaklee ini berkesan dan selamat. Ok la tak nak bebel panjang-panjang, ini list set-set yang korang boleh pilih untuk daftar. Tapi korang kena cepat tau sebab promosi untuk daftar dapat free vitamin ni sampai 15hb OKTOBER 2016 jer. Jadi cepat-cepat buat keputusan.

Kalau lambat tak merasa la jawabnya. 







 

Orite boleh pilih dari sini mana yang berkesan di hati kay. Jangan lama sangat menung yu nti rugi.

0 comment... add one now